Contact


Maatwielen.nl (let op: geen winkel), Borneostraat 1/b, 6524 LA Nijmegen, 09099182 (KvK), NL24ABNA0474227987
Telefoon: 024-3245410
E-mail: hans@maatwielen.nl


U kunt live met mij chatten door rechts onder op de chatbalk te klikken. Als ik niet direct reageer, ben ik niet beschikbaar, maar uw vraag wordt wel zo spoedig mogelijk beantwoord.
NB: Mensen met vragen over hun Mavic-wiel(en) worden verzocht de code op het wiel/de wielen door te geven. Deze code staat onder of boven de barcode op de velg, zie foto hieronder.Opmerking: als u uw Mavic-wiel door Maatwielen laat repareren, heeft u garantie op de gebruikte onderdelen (twee jaar op de velg), behalve wanneer de bij die reparatie gebruikte onderdelen oorspronkelijk niet bij dat wiel horen. Sommige onderdelen van wielmodellen uit verschillende jaren zijn uitwisselbaar. Als u bijvoorbeeld bij een Ksyrium-wiel van een bepaald type uit 2009 de velg laat vervangen door een passende Ksyrium-velg van een bepaald ander type uit 2013 dan heeft op die velg geen garantie.

Voor mensen met een ouder, defect Mavic-wiel waarvoor geen onderdelen meer te krijgen zijn, bestaat er een kortingsprogramma. Dat wil zeggen dat Mavic deze mensen een forse korting geeft op een nieuw Mavic-wiel of nieuwe wielset. Stuur me een e-mail als u meer informatie hierover wilt hebben.