Wielvinder


Mavic-wielen

Mensen met vragen over hun Mavic-wiel(en) worden verzocht de code op het wiel/de wielen door te geven. Deze code staat onder of boven de barcode op de velg, zie foto hieronder.


Opmerking: als u uw Mavic-wiel door Maatwielen laat repareren, heeft u garantie op de gebruikte onderdelen (twee jaar op de velg), behalve wanneer dit onderdelen zijn die eigenlijk bij een ander model wiel horen. Sommige velgmodellen uit verschillende jaren zijn namelijk uitwisselbaar. Dus als u bijvoorbeeld bij een bepaald Ksyrium-wiel uit 2009 de velg laat vervangen door een passende velg uit 2013 heeft op die velg geen garantie.

Voor mensen met een ouder, defect Mavic-wiel waarvoor geen onderdelen meer te krijgen zijn, bestaat er een kortingsprogramma. Dat wil zeggen dat Mavic deze mensen een forse korting geeft op een nieuw Mavic-wiel of nieuwe wielset. Stuur me een e-mail als u meer informatie hierover wilt hebben.

Als u de code heeft gevonden en genoteerd, kunt u op onderstaande link klikken om mij een e-mail te sturen. Het kan nooit kwaad om enkele kleine fotootjes van het wiel/de wielen en het probleem mee te sturen.

E-mail over Mavic-wiel versturen.