Wielvinder


Uw gegevens:

1. U weegt tussen 80 en 90 kilo
2. U bent op zoek naar een set voor mountainbike, gravelbike of crossfiets
3. U wilt ongeveer €400 tot €700 aan de wielen uitgeven

Advies:
U hebt een gewicht waarbij u niet vaak problemen met uw wielen zult krijgen mits u de juiste onderdelen kiest. Het is raadzaam om niet de allerlichtste onderdelen voor uw wielen te willen. De velg moet voldoende stevig zijn en u moet voldoende spaken van goede kwaliteit nemen. De spaakspanning moet voldoende hoog zijn, vooral als u toch wat minder spaken in uw wielen wilt. Ook kunt u beter geen aluminium nippels nemen.

Doordat u tot €700 wilt uitgeven, komen de lichtere en mooiere onderdelen binnen uw bereik, zoals zwarte aerospaken van topmerken als Sapim en DT Swiss en 'straight pull' naven (zie: hier). Ook de keuze aan velgen wordt breder als u tot €700 aan de hele set wilt uitgeven.

NB: zelf bijvoorbeeld de naven aanleveren, is mogelijk (afhankelijk van uw budget kunt u dan mogelijk kiezen voor full carbon velgen)

Voorbeeldprojecten:

Voorbeeldset (gravel) van rond €500

Voorbeeldset (gravel/cross) van rond €575 (met 32 spaken achter)

Voorbeeldset (mountainbike) van rond €500

Offerte:

Vrijblijvende offerte aanvragen (mocht de link bij u niet goed werken, stuur dan een e-mail naar hans[at]maatwielen.nl)
NB: U kunt altijd opnieuw beginnen door in de balk hierboven op 'Wielvinder' te klikken. U kunt ook een stap terug gaan door op de terug-knop (pijl naar links) te drukken linksboven in de browser.